Tiktab


جلوگیری و محدود سازی دریافت ایمیل از جانب کاربران گوگل پلاس در Gmail

دریافت ایمیل گوگل پلاس

چندی است که گوگل قابلیت ارسال ایمیل به مخاطبین گوگل پلاس را از طریق Gmail فراهم نموده است. بدین صورت که با اضافه کردن یک فرد به حلقه‌ی خود می‌توانید تنها با وارد کردن نام او در قسمت To به هنگام ارسال ایمیل در Gmail برای او ایمیل ارسال کنید. البته گوگل محدودیت‌هایی را نیز در جهت حفظ امنیت و حریم شخصی کاربران اعمال نموده است. به طوری که تا زمانی که ایمیل کاربر را پاسخ ندهید، آدرس ایمیل شما محفوظ خواهند ماند. هم‌چنین تا زمانی که ایمیل را پاسخ نداده و یا او به لیست تماس‌های خود اضافه نکنید، کاربر امکان ارسال ایمیل مجدد را نخواهد داشت. با این وجود شاید علاقه‌ نداشته باشید که حتی تحت این شرایط هم از جانب افراد غریبه یا حتی افراد موجود در حلقه‌ی خود ایمیل دریافت کنید. در این ترفند به نحوه‌ی محدودسازی این قابلیت خواهیم پرداخت.

 

دانلود / توضیحات بیشتر

مخفی ساختن آمار بازدید از پروفایل در گوگل پلاس

گوگل پلاس

امکان مشاهده‌ی میزان بازدید از پروفایل یا صفحه‌ی شخصی افراد مختلف قابلیت جدیدی است که به سرویس گوگل پلاس اضافه شده است. به طوری که اگر به صفحه‌ی شخصی یک فرد مراجعه کنید میزان بازدید از صفحه‌ی وی در کنار دنبال‌ کنندگان او نمایش داده می‌شود. در صورتی که مایل نیستید میزان بازدید از پروفایل شما برای دیگران نمایش داده شود با استفاده از ترفندی که در ادامه معرفی می‌شود می‌توانید این قابلیت را غیرفعال کنید.

 

دانلود / توضیحات بیشتر

 

تغییرات در فیلد جنسیت گوگل پلاس

فیلد جنسیت گوگل پلاس

گوگل پلاس به شما اجازه می دهد جنسیت خود را تعریف کنید.

همانگونه که می دانید فیس بوک در اوایل سال جاری جنسیت کاربران را قابل تعیین و اختیاری گذاشت تا کاربرانی که تمایل دارند بتوانند جنسیت خود را تعیین کنند. اکنون نوبت به گوگل است که در سرویس پلاس خود این قابلیت را قرار دهد.

 

دانلود / توضیحات بیشتر